Menu
A+ A A-

Bramac Crep

 

Prezentacija Bramac crepa je održana 12.02.2014 u Zrenjaninu. Bilo je oko 30-ak posetilaca (krovopokrivači, majstori, arhitekte i vlasnici stovarišta). 

Tema prezentacije:

BRAMAC ROADSHOW 2014 je tradicionalna manifestacija sa ciljem da edukuje, kao i prezentuje BRAMAC portfolio uzimajući u obzir i strategiju poslovne saradnje. Ove godine su posetili ukupno 12 gradova širom Srbije, a i dva grada u C.Gori i okupili oko 450 gostiju (postojećih i potencijalnih partnera).

Prezentacija je prikazana u formi filma, a uz podršku voditelja koji je argumetacijama, potrebnim tehničkim informacijama dopunjavao video prikaz.

Teme:

1.       POSTOJEĆI PROIZVODI – prikaz palate vec poznatih crepova koji su na tržištu pozicionirani od samog početka postojanja BRAMAC-a. Ovaj deo predstavlja uvod i služi kao osveženje poznatih informacija.

2.       NOVITETI 2014 – prikaz noviteta u 2014 započeli su sa prezentacijom glinenih crepova partnerske kuće, poznatog Nemačkog proizvođača BRAAS. U ovoj godini očekuje nas ponuda visoko kvalitetnih glinenenih crepova, modela RUBIN 13V, TOPAS 13V, GRANAT 13V i kao vrh premium segmenta i SMARAGD (jedinstvene forme na našem tržištu). Svi crepovi, zbog visokog kvaliteta, jedinstvene površine, pozicionirani su u PREMIUM segment.

3.       NOVITET 2014 U BETONSKIM CREPOVIMA – prikaz novog crepa KLASIK GLAZURON sa jedinstvenom i možda najkvalitetnijom površinom na tržištu. Potpuno glatka površina, sa zaobljenim donjim ivicama crepa, zaštitnim površnim  slojem debljine od 0,9mm i u sedam atraktivnih boja

4.       BRAMAC NIJE SAMO PONUĐAC CREPA VEC KOMPLETNOG KROVNOG SISTEMA (krovne komponente).

IMG_0762 (Medium).JPGIMG_0763 (Medium).JPGIMG_0764 (Medium).JPGIMG_0765 (Medium).JPGIMG_0766 (Medium).JPGIMG_0768 (Medium).JPGIMG_0769 (Medium).JPGIMG_0770 (Medium).JPGIMG_0771 (Medium).JPG

O nama

Naša firma Jolić Co se uspešno bavi prodajom građevinskog i sanitarnog materijala već duži niz godina. Ovaj sajt vam omogućava da se informišete, saznate naše cene i da u što kraćem roku dođete do potrebnog materijala.
Opširnije...

Pratite nas

Asortiman i cene